Markt: 17 juli 2022 in Deventer

03-07-2022

Op 17 juli a.s. ben ik met een kraam vol mooie en duurzame woonaccessoires te vinden op de Zeldzaam Mooi Markt. Deze keer in het Worpplantsoen in mijn eigen mooie stad Deventer. Een markt vol duurzame, handgemaakte, bijzondere spullen met een enorme diversiteit. Voor ieder wat wils!

Wat neem ik mee?

Diverse 3D geprinte vazen. Heel duurzaam geproduceerd, unieke vormgeving en heel stijlvol. In twee maten en diverse kleuren. Deze vazen zijn ook geschikt voor echte bloemen want ze hebben een waterdichte coating. 

Vouwvazen, gemaakt van gerecycled kunststof. Ik heb ze al voor je gevouwen dus dat hoef je niet meer te doen. De vazen hebben een motief met de tulpen van Jacob Marell, Delfts Blauw of een Japanse print, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. 

Vazen van gerecyclede theezakken en PET-flessen. Je doet ze om een lege wijnfles heen en je hebt een prachtige én milieu vriendelijke vaas. Heel origineel en heel duurzaam. Mooi!

We hebben weer lange zomeravonden waarin we tot laat in de avond buiten kunnen zitten. Wat is er dan leuker dan de kaarsen aan doen, glaasje wijn en genieten van de zomer!. Je doet een waxinelichtje in een glazen potje, met daarom heen de té leuke 'tealight bag' van gerecyclede theezakken. Je vindt ze in mijn kraam in n diverse modellen.  

Tot ziens 

op 

17 juli a.s.

in

Deventer

Worp-

plantsoen

11-18 uur

Nog meer moois

En natuurlijk nog veel meer: handgemaakte koffiemokken, prachtige schaaltjes voor tapas of sausjes, vazen die ook als kaarsenhouder gebruikt kunnen worden, en natuurlijk de Tweede Thuis producten. Niet nieuw uit de winkel, maar ze verdienen absoluut een tweede kans omdat ze nog zo mooi zijn!