Markt: zondag 4 september a.s. Valkhofpark Nijmegen

31-08-2022

Op 4 september a.s. ben ik met een kraam vol mooie en duurzame woonaccessoires te vinden op de Zeldzaam Mooi Markt in het Valkhofpark in Nijmegen. Een markt vol duurzame, handgemaakte, bijzondere spullen met een enorme diversiteit. Voor ieder wat wils!

Wat neem ik mee?

Een echte beststeller! 3D geprinte vazen. Heel duurzaam geproduceerd, unieke vormgeving en heel stijlvol. In drie verschillende uitvoeringen en diverse kleuren. Deze vazen zijn ook geschikt voor echte bloemen want ze hebben een waterdichte coating. 

Heel bijzonder zijn wel de nieuwe 3D geprinte vazen in de kleuren mosterdgeel en olijfgroen. Ze zijn net op tijd binnen zodat ik ze kan meenemen. De oplage is klein.


Vouwvazen, gemaakt van gerecycled kunststof. Ik heb ze al voor je gevouwen dus dat hoef je niet meer te doen. De vazen hebben een motief met de tulpen van Jacob Marell, Delfts Blauw of een Japanse print, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. 


Vazen van gerecyclede theezakken en PET-flessen. Je doet ze om een lege wijnfles heen en je hebt een prachtige én milieu vriendelijke vaas. Heel origineel en heel duurzaam. Mooi!


De avonden worden weer langer. Het wordt weer vroeg donker. Jammer dat ze zomer op zijn einde loopt maar ook weer gezellig om de kaarsen aan te doen. Je doet een waxinelichtje in een glazen potje, met daarom heen de té leuke 'tealight bag' van gerecyclede theezakken. Ik neem ze mee naar de markt.   


Nog meer moois

En natuurlijk nog veel meer:  prachtige schaaltjes voor tapas of sausjes, vazen die ook als kaarsenhouder gebruikt kunnen worden, bijzondere kaarsen van koolzaadwas en nog veel meer duurzaam moois!

En natuurlijk de Tweede Thuis producten. Niet nieuw, maar ze verdienen absoluut een tweede kans omdat ze nog zo mooi zijn!


Tot ziens op zondag 4 september a.s. in het Valkhofpark in Nijmegen. Van 11 - 17 uur. 

SNEAK PREVIEW: nog niet te koop in de webshop maar wel tijdens de markt op 4 september a.s. 

Vouwvazen: waterdicht en heel bijzonder!
Vouwvazen: waterdicht en heel bijzonder!