Notitieboek A6 - groen - uitwisbaar

Brievenbuspost

Herschrijfbaar notitieboekje A6. Alle notities wis je eenvoudig uit met een beetje water en bijgeleverd doekje. Klein formaat, dus handig om mee te nemen! 

12,50 €

Ben jij ook van de 'To do' lijstjes maken? En die dan overal laten slingeren, veel doorstrepen en dan alsnog door de bomen het bos niet meer zien? Of het zo zonde vinden om een afspraak in je agenda door te strepen omdat het dan een rommeltje wordt. Dan is dit zo handig voor jou! De eerste pagina's van dit notitieboek zijn 'to do' pagina's. Als je iets kunt afvinken, hoef je het niet door te strepen maar wis je het uit met bijgeleverd schoonmaakdoekje. Dan is er weer schone ruimte voor nieuwe taken, afspraken en notities.

Daarnaast vind je pagina's met lijnen, stippen, een agenda en rekenbladen. Krabbel er rustig op los! Je kunt alles weer wissen door bijgeleverd schoonmaakdoekje en met een schone lei beginnen. Tot wel 500x. Dus geen papierverspilling meer. De bladen zijn gemaakt van steenpapier en gerecycled plastic. Duurzamer wordt het niet niet.  YouTube filmpje over het gebruik van dit geweldige notitieboek.


Deze notitieboeken zijn van MOYU. Dit merk zet zich in voor een groene wereld met hun duurzame producten. De notitieboeken worden gemaakt van steenpapier waardoor er geen papier meer nodig is en dus geen bomen gekapt hoeven worden. Er is geen water nodig en ook agressieve bleekmiddelen worden niet gebruikt. Daarnaast wordt er voor ieder verkocht notitieboek een boom geplant in samenwerking met Trees for Kenya.