Inktvullingen voor uitwisbaar notitieboek

Deze inktvullingen zijn geschikt voor de pen bij de herschrijfbare notitieboeken. De inkt is, met een klein beetje water, eenvoudig uitwisbaar. Maat: 0,7 mm.

meer informatie ↓   

6,95 €

Deze inktvullingen zijn geschikt voor de pennen bij de Moyu herschrijfbare notitieboeken. Deze boeken zijn gemaakt van steenpapier. Hierdoor is het heel eenvoudig om aantekeningen, to do lijstjes etc te maken en het later weer te wissen. Je haalt de inkt weg met een beetje water en het schoonmaakdoekje dat geleverd wordt bij de notitieboeken. Dus vanaf nu zijn ook je notities en to do lijstjes overzichtelijk en netjes, zonder doorhalingen.  


Deze notitieboeken zijn van MOYU. Dit merk zet zich in voor een groene wereld met hun duurzame producten. De notitieboeken worden gemaakt van steenpapier waardoor er geen papier meer nodig is en dus geen bomen gekapt hoeven worden. Er is geen water nodig en ook agressieve bleekmiddelen worden niet gebruikt. Daarnaast wordt er voor ieder verkocht notitieboek een boom geplant in samenwerking met Trees for Kenya.