Mand - large

Deze mand kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Het is gemaakt van gerecyclede theezakken. Zie hieronder voor meer uitleg. Iedere mand is uniek omdat iedere print anders is. In twee maten verkrijgbaar.

Kleur: naturel

Materiaal: recyclede theezakken 

Categorie: nieuw

9,00 €

Hoogte 42 cm, diameter 35 cm. De kleinere mand is 35 cm hoog en heeft een diameter van 32 cm.

Deze mand staat heel gezellig in je huis. En het mooie is dat je het voor heel veel doeleinden kunt gebruiken. Uitgekeken op de oude plantenpot? Doe deze mand er om heen en je plant lijkt weer als nieuw. Ook zoveel warme dekens in de kamer omdat de verwarming laag staat? Gebruik je ze niet? Dan berg je ze op in deze leuke manden. Ook ideaal in de hal voor handschoenen en sjaals. Of ruim het speelgoed er in op. Wat je er ook in doet: het staat netjes, leuk én het is heel duurzaam. 

Waarom duurzaam?

De manden zijn gemaakt van gerecyclede theezakken.  Stoer, sterk en authentiek; dit unieke materiaal kom je niet vaak tegen. De theezakken worden in India gebruikt als verpakkingsmateriaal voor het transport van thee van de theeplantages naar klanten. Deze grote zakken van het sterke en waterbestendige Non Woven Polypropyleen worden gewoonlijk gezien als afval en na gebruik daarom weggegooid. Het merk SuperWaste geeft het materiaal een tweede leven. De theezakken worden verzameld, gewassen, uitgesneden en vervolgens genaaid tot nieuwe producten. Elk product heeft een unieke print, afhankelijk van de theeplantage waar de theezakken vandaan komen.