Maak van je huis een Thuis

Mini-beker, set van 4

Deze set van 4 mini-bekers zijn multifunctioneel. Je kunt ze gebruiken als espressokopjes, om kleine (lucht-)plantjes in te doen of als gevuld met bijvoorbeeld zoutjes bij de borrel. Hoe ga jij ze gebruiken? 

25,00 €

Waar je ze ook voor gaat gebruiken, ze zijn zo leuk! Liggen heerlijk in je hand maar staan ook geweldig met een plantje op de tafel of in de vitrinekast. En heb je zo'n schilderijplank aan de muur? Ook daar passen ze heel goed in. Het is een set van 4 stuks in vier verschillende kleurstellingen. Een mooi keramisch kwartet.

Ook handig: deze bekers kunnen in de vaatwasser én in de magnetron.

Hoogte: ca 7 cm, diameter: ca. 6,5 cm.


 ANNA NERA is een stoer Fairtrade Lifestyle merk. De collectie is gemaakt door gepassioneerde ambachtslieden die alleen produceren voor Fair Trade-organisaties in Nepal en Bangladesh. Een unieke collectie bestaande uit handgemaakte items zoals woonaccessoires, keramiek, modeaccessoires, tassen en sieraden. Anna Nera werkt alleen samen met WFTO Fair Trade organisaties. Deze ondernemingen transformeren lokale gemeenschappen, pionieren op het gebied van upcycling en beoefenen biologische landbouw. Samen met de lokale vrouwen maakt Anna Nera een prachtige collectie keramiek. Als je dit verhaal achter de producten kent zul je het nog meer waarderen.  


Verzendkosten:  € 4,50 (afhalen DHL servicepunt) / € 5,75 (DHL thuisbezorgen)

Betaalmethode: iDeal / betaalverzoek / overschrijving / contant bij afhalen in Deventer