Mini beker - wit

Deze mini beker is multifunctioneel. Je kunt ze gebruiken als espressokopjes, om kleine (lucht-)plantjes of cactussen in te doen of gevuld met zoutjes bij de borrel. Hoe ga jij ze gebruiken? 

5,00 €

Dit is de witte variant, maar er zijn nog drie varianten. Helemaal bruinzwart, wit met zwarte rand en zwart met witte rand. Combineer ze zoals jij het mooi vindt. Leuk met een plantje, maar ook handig voor cocktailprikkers, olijven, kleine stompkaars of zelfs als bakje voor bijvoorbeeld paperclips.

Ook fijn: deze bekers kunnen in de vaatwasser én in de magnetron.

Hoogte: ca 7 cm, diameter: ca. 6,5 cm. 


 ANNA NERA is een stoer Fairtrade Lifestyle merk. De collectie is gemaakt door gepassioneerde ambachtslieden die alleen produceren voor Fair Trade-organisaties in Nepal en Bangladesh. Een unieke collectie bestaande uit handgemaakte items zoals woonaccessoires, keramiek, modeaccessoires, tassen en sieraden. Anna Nera werkt alleen samen met WFTO Fair Trade organisaties. Deze ondernemingen transformeren lokale gemeenschappen, pionieren op het gebied van upcycling en beoefenen biologische landbouw. Samen met de lokale vrouwen maakt Anna Nera een prachtige collectie keramiek. Als je dit verhaal achter de producten kent zul je het nog meer waarderen.