Planthouder

Deze planthouder is zo handig! Je kunt het op twee manieren gebruiken. De bloempot staat op de houder maar je kunt het ook omdraaien zodat de pot er in valt. Wat een creatief idee! Van zwart MDF. 

Kleur: zwart

Materiaal: MDF

Categorie: nieuw

12,50 €

Deze planthouder staat prachtig onder de plant. En twee bij elkaar, één laag en één hoog, is een superduo! Mijn tip: plantenpotten direct op de vloer waar vloerverwarming onder zit doen het meestal niet goed. Planten gaan snel dood omdat het te warm is. Met deze planthouder is dat probleem weg. Gemaakt van zwart MDF en eenvoudig in elkaar te zetten. De planthouder wordt geleverd in een platte verpakking in een mooie doos. Hieronder staat omschreven waarom dit product sociaal goed  en duurzaam is. Dus niet alleen jij wordt hier blij van: mens én natuur ook.

Afmeting: hoog ca. 28 cm, breed ca. 24 cm 


By WOOM is een lijn van lifestyle producten die wordt geproduceerd met milieuvriendelijke materialen. By WOOM probeert minder materialen en eenvoudige productietechnieken te gebruiken voor een beter milieu. De materialen zijn nagenoeg allemaal afkomstig uit FSC gecertificeerde duurzame bossen. Hun motto: meer doen met minder, ofwel: less is more.  Daarnaast worden de producten verpakt in een sociale werkplaats door mensen met een beperking.