Schaaltjes 'Spikkel', set van 2

Wat een leuke tapasschaaltjes! Handgemaakt van gespikkeld keramiek. Door het eigenwijze steeltje is dit tapasschaaltje nog leuker! Ook goed te gebruiken met een stompkaars.

15,00 €

De schaaltjes zijn verkrijgbaar in twee maten. De kleinere variant heeft een diameter van 9,5 cm. De grotere variant heeft een diameter van 11 cm. De schaaltjes zijn circa 2,5 cm hoog. Ideaal als kaarsenhouder, maar ook met zoutjes of een blokje kaas. Of combineer die twee en je hebt een prachtige tafel met mooie (en lekkere :-) ) spullen.


 ANNA NERA is een stoer Fairtrade Lifestyle merk. De collectie is gemaakt door gepassioneerde ambachtslieden die alleen produceren voor Fair Trade-organisaties in Nepal en Bangladesh. Een unieke collectie bestaande uit handgemaakte items zoals woonaccessoires, keramiek, modeaccessoires, tassen en sieraden. Anna Nera werkt alleen samen met WFTO Fair Trade organisaties. Deze ondernemingen transformeren lokale gemeenschappen, pionieren op het gebied van upcycling en beoefenen biologische landbouw. Samen met de lokale vrouwen maakt Anna Nera een prachtige collectie keramiek. Als je dit verhaal achter de producten kent zul je het nog meer waarderen.