Tealight Bag

Hoe sfeervol wil je hebben? Dit staat zo gezellig! Gemaakt van gerecyclede theezakken. Met een waxinelichtje er in heb je een prachtige sfeermaker in je huis! Iedere hoes is uniek omdat iedere print anders is. Leuk voor jezelf of om kado te geven! En heel duurzaam en fair trade.

Kleur: naturel

Materiaal: gerecyclede theezakken

Categorie: nieuw

5,00 €

Deze tealights kunnen gewoon per post verzonden worden omdat ze zijn gevouwen. Wil je ze gebruiken? Dan doe je er bijvoorbeeld een warmtebestendig glas in, samen met een waxinelichtje. En je hebt een sfeervol lichtpunt in je huis. De opdrukken van de tealight schijnen er prachtig door heen. 

Ook heel leuk om kado te geven! 


Waarom duurzaam?

De tealight is gemaakt van gerecyclede theezakken.  Stoer, sterk en authentiek; dit unieke materiaal kom je niet vaak tegen. Tea sacks worden in India als verpakkingsmateriaal gebruikt voor het transport van thee van de theeplantages naar klanten. Deze grote zakken van het sterke en waterbestendige Non Woven Polypropyleen worden gewoonlijk gezien als afval en na gebruik daarom weggegooid. Het merk SuperWaste geeft het materiaal een tweede leven. De Tea sacks worden verzameld, gewassen, uitgesneden en vervolgens genaaid tot nieuwe producten. Elk product heeft een unieke print, afhankelijk van de theeplantage waar de theezakken vandaan komen.