Vaas 'Beker' - grijs

Deze vaas is gemaakt op een heel duurzame manier. Maar veel belangrijker: wat een mooie vormgeving! En het staat prachtig met droogbloemen of een paar takken, zoals op de foto. 

25,00 €

Hoogte: 22 cm, diameter 12 cm, gewicht ca. 300 gram


De vazen van Dennismaass worden geprint met een 3D printer met duurzame materialen, voornamelijk plantaardige kunststoffen op basis van zetmeel. Bij 3D-printen worden alle objecten gemaakt van honderden dunne laagjes. Niet elke laag is hetzelfde, wat kan resulteren in minimale afwijkingen. Deze zijn echter alleen herkenbaar als je heel goed kijkt.3D-prints zijn meestal niet waterdicht. Door de vaas te coaten met natuurlijke was kan worden gegarandeerd dat de vazen ook met verse bloemen gebruikt kunnen worden.

In tegenstelling tot keramische vazen, die, afhankelijk van het fabricageproces, veel kilowattuur elektriciteit nodig hebben en meerdere liters water vervuilen, worden deze vazen zonder waterverbruik in de uiteindelijke productiefase en met ongeveer 0,8 kilowattuur elektriciteitsverbruik vervaardigd. Daarnaast wordt voor elke kilo gebruikte printfilament een boom geplant om het verbruik van hulpbronnen in het proces te compenseren.

Schoonmaken: gebruik een lauw sopje in combinatie met een zachte doek om de buitenkant schoon te maken. De binnenkant kan gereinigd worden met een volle lauwwarme watervulling met toevoeging van een prothesereinigingstablet.