Vaas 'Bottle' - L

Deze vaas is te gebruiken als houder voor kaarsen, maar met een groen blad of paar fleurige bloemen staat het ook prachtig! In twee maten verkrijgbaar.


14,00 €

Vind jij ze ook zo mooi? Ze zijn verkrijgbaar in twee maten. M is ca. 18,5 cm hoog, maat L ca. 21 cm. Samen zijn de vazen prachtig, maar één met een kaars of 'iets groens' is ook helemaal leuk! Ze zijn handgemaakt en het toefje is bruin. Organische vormen. Gemaakt met liefde en dat zie je ook.


 ANNA NERA is een stoer Fairtrade Lifestyle merk. De collectie is gemaakt door gepassioneerde ambachtslieden die alleen produceren voor Fair Trade-organisaties in Nepal en Bangladesh. Een unieke collectie bestaande uit handgemaakte items zoals woonaccessoires, keramiek, modeaccessoires, tassen en sieraden. Anna Nera werkt alleen samen met WFTO Fair Trade organisaties. Deze ondernemingen transformeren lokale gemeenschappen, pionieren op het gebied van upcycling en beoefenen biologische landbouw. Samen met de lokale vrouwen maakt Anna Nera een prachtige collectie keramiek. Als je dit verhaal achter de producten kent zul je het nog meer waarderen.