Retro vaas van wit glas

Deze vaas is bijzonder! In de jaren '80 bekend van Ikea als lamp. Dit is geen lamp maar een vaas. Prachtige "champignon" vorm. Twee stuks beschikbaar.

Kleur: wit

Materiaal: glas

Categorie: tweede thuis

25,00 €

Echt een bijzonder item! Google op het woord "Lykta" dan zie je dit model maar het zijn allemaal lampen. Als lamp was het in de jaren '80/'90 te koop. Maar dit is geen lamp maar een vaas. Het is helemaal waterdicht. Zie de foto's van de onderkant: het is ook nooit een vaas geweest. Ook prachtig als decoratie zonder bloemen! Gemaakt van wit glas en nog als nieuw.  

Vanwege de unieke vorm bij voorkeur ophalen in Deventer. Bij verzending zal ik het zo goed mogelijk inpakken maar het risico is voor de koper. Het zou zonde zijn als deze bijzondere vazen zouden breken.


TweedeThuismus producten zijn tweedehands maar nog heel mooi en verdienen het écht om een tweede kans te krijgen in een nieuw huis. Hoe leuk als dit een mooi plekje bij jou in huis krijgt! Houd de webshop goed in de gaten want ik ben altijd op zoek naar mooie Tweede-Thuis-spullen en het aanbod wisselt daarom regelmatig.

  • Verzending voor eigen risico. Uiteraard worden de producten met de grootste zorg ingepakt.
  • Prijs is exclusief verzendkosten. Pakketpost DHL: € 5,75, Afhalen in Deventer kan ook.
  • Kleine oneffenheden/beschadigingen zijn niet te voorkomen. In de omschrijving staat de staat van het product omschreven.
  • Ik vind het leuk als jij je aanwinst op Instagram  deelt en mij tagt mij in je bericht