Vaashoes 'Bol'

Gemaakt van gerecyclede theezakken. Zie hieronder voor meer uitleg. Iedere hoes is uniek omdat iedere print anders is. Een ontzettend leuke en originele vaas!  Heel duurzaam en fair trade.


7,50 €

Hoe werkt het? 

Als eerste drink je een fles wijn leeg (zo vervelend :-)), dan vul je de fles met water, plaats deze op de plek waar jij je bloemen wilt neerzetten, je schuift deze superleuke vaashoes over de fles, bloemetjes er in en je hebt een geweldige vaas! En zijn de bloemen uitgebloeid? Dan hoef je geen vaas schoon te maken. Gewoon een nieuwe fles vullen, deze hoes er weer om en het staat weer prachtig! Duurzaam, zowel de hoes als de fles, maar vooral heel origineel en sfeervol. 

Waarom duurzaam?

De vaashoes is gemaakt van gerecyclede theezakken.  Stoer, sterk en authentiek; dit unieke materiaal kom je niet vaak tegen. Tea sacks worden in India als verpakkingsmateriaal gebruikt voor het transport van thee van de theeplantages naar klanten. Deze grote zakken van het sterke en waterbestendige Non Woven Polypropyleen worden gewoonlijk gezien als afval en na gebruik daarom weggegooid. Het merk SuperWaste geeft het materiaal een tweede leven. De Tea sacks worden verzameld, gewassen, uitgesneden en vervolgens genaaid tot nieuwe producten. Elk product heeft een unieke print, afhankelijk van de theeplantage waar de theezakken vandaan komen.