Tas voor afval scheiden

Niet in voorraad

Ken je dat? Oud papier en lege flessen her en der om weg te brengen naar de vuilcontainers. Met deze tassen maak je dat een stuk leuker! Gemaakt van gerecyclede theezakken. Het staat leuk in de kast en je draagt jouw steentje bij aan afvalscheiding. Iedere tas heeft een unieke print. 

7,50 €

De afmeting van de tas is 36 x 36 x 36 cm. Het wordt opgevouwen verzonden waardoor het gewoon door de brievenbus past. De tassen zijn heel sterk en iedere opdruk is uniek. 

Waarom duurzaam?

De tas is gemaakt van gerecyclede theezakken.  Stoer, sterk en authentiek; dit unieke materiaal kom je niet vaak tegen. Tea sacks worden in India als verpakkingsmateriaal gebruikt voor het transport van thee van de theeplantages naar klanten. Deze grote zakken van het sterke en waterbestendige Non Woven Polypropyleen worden gewoonlijk gezien als afval en na gebruik daarom weggegooid. Het merk SuperWaste geeft het materiaal een tweede leven. De Tea sacks worden verzameld, gewassen, uitgesneden en vervolgens genaaid tot nieuwe producten. Elk product heeft een unieke print, afhankelijk van de theeplantage waar de theezakken vandaan komen.