Mooie woonaccessoires verdienen een Tweede Thuis

10-03-2022


Zoveel mensen, zoveel smaken. Dat geldt zeker ook voor woonaccessoires. Wat de één echt niet mooi vindt, daar kan een ander helemaal blij van worden. 

En ook de tijd doet veel. Dat tafeltje was prachtig toen je het in je studententijd kocht, maar nu ben je er op uit gekeken. Maar iemand anders kan dat tafeltje nu wel mooi vinden.

 Zelf heb ik jaren geleden voor weinig geld een groene vaas gekocht op een rommelmarkt en nog steeds, als ik daar verse bloemen in zet, word ik daar vrolijk van. Ik krijg vaak te horen "wat een mooie vaas heb jij". Hoe leuk is dat! Als er één vaas is die zoveel goeds kan brengen, dan zijn er vast veel meer mooie spullen die bij mij passen. 

Voor mij was dat het begin van een nieuwe hobby. Op zoek gaan naar de pareltjes die het echt verdienen om een tweede kans te krijgen. Die spullen die in een ander interieur ineens weer heel mooi staan. En dat bracht mij op het volgende idee. Want ik kan mijzelf een plezier doen maar het is nog leuker om ook voor jou op zoek te gaan. 

Daarom vind je in de webshop van de Thuismus.com een pagina met allemaal woonaccessoires die ik gevonden heb in winkels, op markten en beurzen. Van stijlvol tot retro, van nostalgie tot modern. En wie weet komen die woonaccessoires bij jou weer helemaal tot hun recht. Dat zou zo fijn zijn!

Ondertussen ga ik verder met zoeken naar de allerleukste tweede-kans-pareltjes....zin in!! Houd daarom mijn webshop en Instagram in de gaten. Je kunt je hier ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Ik houd je dan op de hoogte van de laatste nieuwtjes.


€ 12

Deze retro schaal is helemaal hip! In warme okergele kleur. Ideaal als fruitschaal of serveerschaal. Past deze kleur bij jou? 

Per stuk €10 

Prachtige en bijzondere vazen van wit glas. De bovenkant is niet helemaal gelijk wat de vaas een eigenwijs tintje geeft.  

Per stuk € 3 

Deze leuke schaaltjes zijn gemaakt van wit keramiek. Er zijn drie stuks beschikbaar. 

Per stuk € 4 

Zo'n karaf van glas kennen we maar deze is groen van kleur waardoor je nét even iets anders in huis hebt. Voor 1/4 liter wijn. Maar met bloemen ook ideaal als vaas. Proost!

Neem een kijkje in de webshop onder "Tweede Thuis" voor deze leuke spullen!